Communication agency

  • 360°
  • Activation
  • Print
  • Digital

L’UNION is een communicatiebureau in Brussel.

Onze missie: al uw communicatieprojecten in goede banen leiden.
Digital, activation & events, sensibilisering, reclame, sales support, one-to-one… Profiteer van onze uitgebreide ervaring met merken als 12-12, Axe, Blédina, Bridgefield, het Brusselse Agentschap voor de Onderneming (mybusinesspass), Bureau International jeunesse (BIJ), Caprice des Dieux, Compo, Duo For A Job, e-Bay.be, Eurochild, GAMS, Febiac, Handicap International, Les Scouts, MBK, Médecins Sans Frontières, Médecins Sans Vacances, Memisa, Redevco, Rexona, Sika, Unicef en Yamaha.

We ontwikkelen een strategie op basis van uw doelstellingen en van het DNA van uw merk/product/vereniging/bedrijf. Daarbij houden we rekening met de insights van uw doelgroep. Ongeacht de discipline.

Eenmaal uw communicatieplan op punt staat, stellen we het best mogelijke team voor uw project samen. Met respect voor de deadlines en het budget. En met kwaliteit als topprioriteit.

What’s in a name?

@L’UNION, zijn we ervan overtuigd dat twee knappe koppen meer kunnen dan één. Eendracht maakt macht! L’Union fait la force.

Eendracht met de adverteerder: we bouwen een echt partnership uit, om u zo goed mogelijk te leren kennen en campagnes te creëren die perfect bij u passen. Om met plezier samen te werken, in het volste vertrouwen.

Eendracht van kennis: Productie, design, webdesign, motion design, video, fotografie, illustratie, copywriting, development, planning, social media coaching … elk vak is apart. Wij stellen het beste team voor uw project voor.

References

Work

Contact